Reinigen van zonwering/rolluiken
Rolluiken hebben velen voordelen. Denk bijvoorbeeld aan zonwering, verduistering, isolatie en beveiliging tegen inbrekers. Het onderhouden en schoonmaken van rolluiken blijkt soms een lastig klus. Het is zwaar werk en u loopt veel kans op beschadiging. Onze vakmensen helpen u graag een handje, zodat uw zonwering er zowel binnen als buiten altijd als nieuw uitziet.

Binnenkant rolluiken reinigen
Het reinigen van de binnenzijde van uw zonwering is een moeilijke klus. Bij het demonteren van rolluiken loopt u een groot risico op schade aan de zonwering. Bij Max Exterieur Verzorging hebben we veel ervaring met het reinigen van zonwering. Wij garanderen dan ook altijd een efficiënte en zorgvuldige reiniging waarbij alles intact blijft. 

Garantie
Rolluiken zijn gemaakt van een van de meest onderhoudsvrije materialen; gepoedercoat aluminium. Dit materiaal verweert bijzonder weinig. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de rolluiken er voor zowel buiten als binnen als nieuw uit zien!

Voordelen

  • Zowel van binnen als van buiten een mooier aanzicht.
  • Minder slijtage op bewegende delen.
  • Rolluiken zullen bij forse vervuiling minder soepel open en dicht gaan, dit wordt bij het reinigen uiteraard verholpen.