Wat kost het laten wassen van uw ramen etc.?

Wilt u het glaswerk van uw bedrijfspand laten schoonmaken (binnenkant en/of buitenkant)? Wij regelen het. De vraag die u zichzelf dan uiteraard stelt: wat mag dat kosten? Voor particuliere woningen is het redelijk makkelijk om een schatting te maken. Voor bedrijfspanden is dit een stuk lastiger. Er zijn namelijk een aantal factoren waar we rekening mee moeten houden: wat is de omvang van het pand? Hoeveel ramen heeft het pand? Hoeveel verdiepingen heeft het pand? Kunnen we met een hoogwerker bij het pand komen? Kan onze glazenwasser dit ook met een telescoop (grote stok met een was-opzetstuk erop)? Kort samengevat: veel factoren. 

Wat wij wél voor u kunnen doen is een geheel vrijblijvende offerte opmaken. Op onze offertepagina kunt u een korte samenvatting geven van de opdracht, wat voor pand heeft u, in welke regio etc. Nadat wij een aanvraag binnen hebben gekregen gaan we een schatting/offerte maken. Is de omschrijving duidelijk en kunnen we bijvoorbeeld door Google Maps een duidelijke inschatting maken (bij een klein pand) dan sturen we een offerte op. Hebben we meer informatie nodig naar aanleiding van de offerte-aanvraag? Dan bellen we even op om overige informatie op te vragen. Zo krijgt u een duidelijke offerte waarvan de prijs niet afwijkt zodat u geen onverwachte hoge rekeningen ontvangt.

Zakelijke glazenwasser in Breda

In omgeving Breda zitten enorm veel bedrijven gevestigd. Alleen al op de industriegebieden rondom Breda (denk aan bijvoorbeeld het nieuwe Rithmeesterpark, Hazeldonk, Moleneind of Hoogeind) staan vol met bedrijfspanden. U wilt uiteraard dat uw bedrijfspand er mooi uitziet aan de binnen-en buitenkant. Er ontstaat al snel viezigheid op je ramen en glazen deuren doordat er veel autoverkeer in de buurt is met CO2 uitstoot maar ook vanwege de hoeveelheid regen die in Nederland valt. Omdat je ramen zo snel vies worden, en dit je bedrijfspand niet mooier maakt, bezoeken wij al een groot aantal bedrijven in Breda en omliggende dorpen waarbij wij eens in de zoveel tijd het glaswerk van het pand schoonmaken. Dit kan één enkele keer maar ook op contractbasis en eens per x aantal maanden. 

Dus bezit u een bedrijfspand of regelt u de facilitaire voorzieningen van het bedrijf waar u werkt, en heeft u een glazenwasser in Breda nodig? Iemand uit ons team komt graag langs om al het glaswerk weer stralend te maken. Naast dat we de ramen voor u schoonmaken pakken we uiteraard ook de kozijnen mee, dat hoort er nou eenmaal bij!

glazenwasser zakelijk breda

Uw bedrijfspand laten reinigen, slim!

U wilt natuurlijk een bepaald imago uitstralen met uw bedrijfspand. Logisch, als u een klant op bezoek krijgt en u moet de glazen deur voor hem opendoen die vol zit met vingerafdrukken en modderspetters… geen goede binnenkomer. Als uw bedrijf nog klein is en u heeft écht geen extra budget, dan kunt u het zelf doen. Maar wist u dat wij vaak voor een paar tientjes al langs komen en de ramen in no-time weer schoon hebben? Wij adviseren daarom om niet zelf te gaan poetsen met verkeerde gereedschappen waardoor er misschien krassen op de ramen komen, maar een professionele partij te laten komen. Die beschikken namelijk over de juiste gereedschappen bijvoorbeeld stevige ladders. Zo krijg je streeploze ramen en kan je weer zonder zorgen je klanten ontvangen!