Tarieven glasreiniging woning

In onderstaande tabel ziet u een schatting van onze glasbewassing tarieven. We willen u er wel graag op attenderen dat dit een globale schatting is zodat u weet of u bij wijze van spreken €25, €50, of €100 kwijt bent. U kunt dus zien wat het ongeveer kost om de klus uit handen te geven en ons uw ramen, kozijnen en wellicht glazen deuren te laten reinigen. Wilt u een meer precieze inschatting van de daadwerkelijke kosten? 

Via het offerte-formulier op onze website kunt u een (geheel vrijblijvende) offerte aanvragen en de gegevens van de klus invullen. Wat voor woning betreft het? Een grote vrijstaande woning kost namelijk meer tijd dan een twee-onder-een-kapwoning. Hoeveel ramen heeft u ongeveer die gereinigd moeten worden? Hoeveel verdiepingen heeft uw huis? Vraagt u een offerte aan voor uw vader of moeder en vindt u het fijn als wij de stoep nog even vegen en het vuil buiten zetten? Geef het aan in de omschrijving en we komen met een passende offerte met normale prijzen, niks geks. Via onderstaande knop kunt u een offerte aanvragen.  

gemiddelde prijstabel glazenwasser breda

Particuliere glazenwasser in Breda

Heeft u een huis of appartement in Breda of omgeving Breda en heeft u vuile ramen of wellicht vuile glazen deuren? Heeft u geen zin om de ramen te wassen en stelt u het elke keer uit? Dat hoeft niet meer, onze glazenwasser komt u graag helpen. Voor een hele scherpe prijs komen wij bij u langs om uw ramen schoon te maken en van alle strepen en vuiltjes te ontdoen. 

glazenwasser breda

Wij kennen zelf het probleem niet, simpelweg omdat we ramen wassen en

 overig werk leuk vinden, Maar wij kunnen ons goed voorstellen dat u geen zin heeft om de ramen schoon te gaan maken. De ene keer is het te warm, de andere keer te koud of het regent.. Eigenlijk is er altijd wel een smoesje om het niet te doen. Maar deze smoesjes zijn geheel overbodig geworden want u kunt ons inschakelen. Wij maken de ramen schoon met een lach.  

Ramen wassen uitbesteden

Het wassen van ramen is een klusje wat u natuurlijk zelf uit kunt voeren. De ramen van de begane grond is nog wel te doen. Maar voor het wassen van de ramen van de eerste, tweede of derde verdieping is dit een ander verhaal. Hier komt een ladder bij te pas: deze moet lang genoeg zijn en stevig staan zodat u niet valt. En u moet daarnaast ook de juiste opzetstukken hebben voor het gereedschap zodat u niks laat vallen wanneer u staat te poetsen. 

Voor uw veiligheid raden wij aan om de ramen door een expert te laten wassen. Zo maken wij bijvoorbeeld gebruik van een lange stok (telescoop) waarmee wij vanaf de grond makkelijk en grondig uw bovenste ramen kunnen wassen. Ga daarom niet met veel gedoe zelf op de ladder staan, maar schakel ons in, het kost u bijna niets en u kunt vanaf de bank genieten van glimmende, schone ramen.