Glasbewassing binnen en buiten

Goed gewassen ramen geven uw huis of bedrijfspand direct een heel ander aanzicht. Toch klimmen de meesten mensen liever niet zelf op de ladder. Onze gespecialiseerde medewerkers reinigen u ramen op veilige en professionele wijze. Zowel binnen als buiten, zodat uw woning of bedrijfspand er altijd perfect uitziet.

Voordelen regelmatig uw ramen wassen
Het regelmatig wassen van u ramen zorgt er niet alleen voor dat uw woning of bedrijfspand er prachtig uitziet, het heeft ook een positief effect op de levensduur van uw ramen en kozijnen. Onze gespecialiseerde medewerkers maken uitsluitend gebruik van de beste materialen om de meest onbereikbare plekken te reinigen. Zo maken wij gebruik van osmose techniek, telescoopsystemen, moderne ladders en biologisch afbreekbare zeep. Zo zorgen we ervoor dat uw woning of bedrijfspand weer straalt.

Werkwijze Max Exterieur Verzorging
Onze specialist komt graag bij u langs om mee te denken over een pakket dat aansluit bij uw wensen. Er zijn veel factoren die invloed kunnen hebben op de manier en frequentie waarmee wij uw ramen wassen om ze blijvend schoon te houden. Wilt uw eenmalig de ramen gewassen hebben? Dat kan natuurlijk ook.

Serres of oranjerieën   
Een serre of oranjerie zorgt voor een prachtige lichtinval in uw bedrijf of woning. Bevuiling kan deze licht inval uiteraard verstoren. Daarom is het belangrijk een serre of oranjerie goed schoon te houden. Voor de meeste mensen is dit een moeilijke, gevaarlijke en zeer tijdrovende klus. Wij bij Wij beschikken over de nieuwste technologieën op gebied van wassen van moeilijk bereikbaar glas. Hierdoor kunnen wij snel en efficiënt uw serre of oranjerie als nieuw krijgen.  

Voor bewassing
Voor het glazenwassen
Na bewassing
Na het glazenwassen
Toen ik een jaar geleden op mijn nieuwe adres ging wonen leek het wel alsof de ramen al tien jaar niet gewassen waren. Nu Max iedere maand een keer langskomt schijnt er weer lekker veel licht naar binnen. Dat geeft echt veel ruimte. – Tom Peters
tom peters
Tom peters
Glasbewassing woning