Onze vakmannen/glazenwassers in Breda helpen u graag met uw glasbewassing klus. Met de juiste materialen én instelling zorgen wij ervoor dat uw ramen weer stralend schoon zijn. Maak onderstaand een keuze tussen Zakelijk en Particulier. Zo kunt u de beste informatie verkrijgen.  Mocht u vragen hebben over overige diensten, zoals bijvoorbeeld het reinigen van rolluiken, het reinigen van uw buitenvloer etc. dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht! Onze hoofddiensten zijn echter:

Dé glazenwasser in Breda

Welkom op de website van dé glazenwasser in Breda: Glazenwasserbreda.nl! Wij zijn al de nodige jaren een begrip in Breda als het gaat om het grondig reinigen van de ramen, glazen deuren en overige reinigingsklussen. Wij doen dit bij woonhuizen, flatgebouwen en zakelijke kantoorruimtes. Glazen ramen en deuren wassen aan de binnenkant is redelijk makkelijk en kunt u eventueel zelf doen, maar vooral het wassen van de buitenkant van uw ramen is een lastig klusje wat erg gevaarlijk kan worden zodra u de hoogte in gaat! Wij hebben de juiste mensen, apparatuur en spirit om dit klusje voor u te doen. En dat ook nog eens tegen een aantrekkelijk tarief. 

Ons tarief weten? Vraag een offerte aan!

gemiddelde prijstabel glazenwasser breda

Een precies tarief is altijd lastig te bepalen zonder de juiste informatie. Er zijn bijvoorbeeld een aantal factoren waar we rekening mee moeten houden; hoeveel ramen heeft u? Hoe groot zijn de ramen? Heeft u ook glazen deuren? Zijn de kozijnen goed onderhouden en kunnen we deze makkelijk schoonmaken? Mochten de kozijnen namelijk kapot zijn, moet dit met voorzichtigheid gedaan worden. 

Echter kunnen wij wel een globale schatting geven van onze kosten. Deze ziet u in bovenstaande tabel. Via de mail of via de telefoon is een gemiddelde prijs makkelijker te noemen omdat we dan simpelweg meer informatie van u hebben. De uiteindelijke prijs zal amper verschillen met bovenstaande schatting en het kan ook zo zijn dat u goedkoper uit bent. Zo komt u niet voor onverwachte hoge rekeningen te staan. 

Vraag nu een offerte aan via ons offerteformulier.