sluiten

Reinigen van zonwering/rolluiken
Rolluiken hebben velen voordelen. Denk bijvoorbeeld aan zonwering, verduistering, isolatie en beveiliging tegen inbrekers. Het onderhouden en schoonmaken van rolluiken blijkt soms een lastig klus. Het is zwaar werk en u loop veel kans op beschadiging. Onze vakmensen helpen uw graag een handje, zodat u zonwering er zowel binnen als buiten altijd als nieuw uitziet.

Binnenkant rolluiken reinigen
Het reinigen van de binnenzijde van uw zonwering is een moeilijk karwei. Bij het demonteren van rolluiken loopt u een groot risico op schade aan de zonwering. Bij Max Exterieur Verzorging hebben we veel ervaring met het reinigen van zonwering. Wij garanderen dan ook altijd een efficiƫnte en zorgvuldige reiniging.

Garantie
Rolluiken zijn gemaakt van een van de meest onderhoudsvrije materialen; gepoedercoat aluminium. Dit materiaal verweert bijzonder weinig. Hierdoor kunnen wij u garanderen dat de rolluiken er voor zowel buiten als binnen als nieuw uit zien!

Voordelen

  • Zowel van binnen als van buiten een mooier aanzicht.
  • Minder slijtage op bewegende delen.
  • Rolluiken zullen bij forse vervuiling minder soepel open en dicht gaan, dit wordt bij het reinigen uiteraard verholpen.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Wilt u uw zonwering of rolluiken laten reinigen? Vraag dan nu een vrijblijvende offerte aan.

Offerte aanvragen