sluiten

Bestrating en terras reinigen  
Een houten terras of wel vlonder wordt vaak bedekt door een laag algen. Deze laag algen zorgt er niet alleen voor dat het een minder mooi aanzicht krijgt, maar ook dat de ondergrond zeer glad wordt. Dit is dus niet alleen zonde van uw mooie terras maar ook gevaarlijk. Wij bij Max Exterieur Verzorging hebben uw terras of vlonder snel weer als nieuw.

Uw bestrating regelmatig reinigen is van groot belang voor een goede uitstraling van uw tuin. Ook de levensduur van uw bestrating vergroot door deze goed schoon te houden. Zo voorkomt u dat er verwering ontstaat door mos, algen of onkruid. Wij bieden verschillende pakketten en technieken voor de reiniging van uw bestrating. Wilt u weten wat het beste bij uw bestrating past? Neem dan contact op met onze professionals.

Werkwijze:
Doorgaans worden terrassen en bestrating gereinigd door middel van hogedrukreiniging. De hogedrukreinigers die wij gebruiken zijn af te stellen in druk. Hierdoor maken wij zo efficiënt mogelijk de betreffende tegels of ondergrond schoon. Ook maken wij gebruik van elektrische hogedrukreinigers. Deze stoten aanzienlijk minder CO2 dan hogedrukreinigers op brandstof.

Heeft u een terras of bestrating in uw tuin die zeer snel groen uitslaat van de algen en wilt u deze klus niet altijd uit laten voeren door middel van hogedrukreinigen in verband met de kosten? Dan kunt er u ook voor kiezen deze klus uit te laten voeren met algendoders. Op deze wijze is een groot oppervlakte snel algenvrij.

Voordelen:

  • Uw tuin ziet er mooier onderhouden en leefbaarder uit.
  • U heeft minder last van gladheid door algen of andere aanslag.
  • Het verweringsproces van terras of bestrating wordt vertraagd.

Vrijblijvende offerte aanvragen?

Uw bestrating of terras laten reinigen? Vraag nu een vrijblijvende offerte aan. 

Offerte aanvragen