Dakenreiniging
Het reinigen van uw dak is aan te raden om verwering van de dakpannen tegen te gaan. Wanneer mossen en vuil zich hechten op de dakpannen kunnen deze ervoor zorgen dat er lekkages of kapotte dakpannen ontstaan. Door uw dak te laten reinigen kunt u dit risico gemakkelijk uitsluiten. Bovendien zorgt het schoonhouden van uw dak ook voor een mooiere uitstraling van uw woning. Onze vakmannen stellen graag een zo scherp mogelijke offerte op.

Werkwijze
Het reinigen van een dak is een gevaarlijke klus. Veiligheid staat bij ons voorop. Onze medewerkers zijn ten alle tijden gezekerd en gebruiken professionele apparatuur om uw dak te reinigen. Voor het reinigen van uw dak maken we uitsluitend gebruik van biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen. Ook worden ten alle tijden alle afvoerwegen van het water gecontroleerd. Denk hierbij aan de dakgoot zelf maar ook aan de regenpijpen.  

Daken impregneren
U kunt er ook voor kiezen na het reinigen van het dak het dak te laten impregneren. Bij het impregneren wordt er een hydrofobe stof aangebracht. Deze stof zorgt ervoor dat de dakpannen weer waterafstotend worden. Hierdoor hecht vuil moeilijker op de ondergrond.

Dit alles zorgt ervoor dat uw dak minder onderhoud nodig heeft en het verlengd de levensduur.

Voordelen

  • Vermindert de kans op lekkages.
  • Verminder verweringsproces.
  • Verhoogt de levensduur van uw dak.
  • Verbetert te uitstraling van uw woning.
  • Verhoogt de marktwaarde van uw woning.

Dak voor bewerking

dankreiniging voor bewerking

Dak na bewerking

dankreiniging na bewerking